Mecarecoaching

Contact Informatie

Hofplein 20, 3032AC Rotterdam

info@mecarecoaching.nl

Handige links

Follow Us

Onze diensten

**Onze Diensten:**
Bij Search Within Re-integratie Consultancy bieden we een scala aan diensten die gericht zijn op het faciliteren van re-integratie vanuit een interne benadering. Onze diensten omvatten:

*Consultancy*

*Lezingen*

*Gastlessen*

*Workshops*

*Trainingen *

 Gaat het nu om het delen van inspirerende verhalen tijdens lezingen, het verstrekken van praktische tools tijdens workshops of het bieden van diepgaande begeleiding via consultancy, we zijn toegewijd aan het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen die de re-integratie-inspanningen van individuen en organisaties versterken.

Wij zijn een No-nonsens Training- en consultancybureau dat mensen ondersteunt bij het bereiken van hun doelen. Onze diensten zijn voor volwassenen en jongeren. Wij geloven dat een goede re-integratie van binnenuit naar buiten het gewenste resultaat zal opleveren. “Van binnenuit naar buiten” heeft in dit geval een dubbele betekenis. Hoe dichter je bij jezelf staat, hoe makkelijker het wordt om je doelen te bereiken

*Personal Note*

 Me Care betekent veel voor mij het vormt de basis van deze onderneming. Het gaat over mijn eigen pad dat ik heb bewandeld en nog aan het bewandelen ben. Het omzetten van negatieve ervaringen in positieve zaken.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander dat de weg naar herstel geen makkelijke is! Daarom zet ik mij in om anderen te motiveren en inspireren de beste versie van zichzelf te worden!

Dit kan al tijdens verblijf in detentie! In mijn casus heb ik een opleiding gevolgd tot  ervaringsdeskundige bij Howie the Harp in Rotterdam. Dit was in de laatste fase van mijn detentie. Elke dag reizen vanaf  PI (Penitentiaire instelling) Nieuwersluis naar Rotterdam om mijn opleiding af te ronden. Deze opleiding heeft mijn leven gered en veranderd. Door les te krijgen van ervaringsdeskundige ben ik dichter bij mezelf gekomen.

Zelfinzicht en bewustwording zijn voor mij mijn grootste prestaties, dit heb ik dankzij deze opleiding kunnen behalen. Dit ik wil meegeven zodat een ieder die bezig is met zijn of haar pad naar herstel dit kan ervaren.

Ik vertel je dit zodat je meer inzicht hebt in waar ik vandaan kom en waarom ik dit doe!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

 

 

Vraag een gratis offerte aan

Geef uw interesse aan in onze inspirerende lezingen, effectieve trainingen, interactieve workshops of persoonlijke begeleiding. Laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. U kunt het onderstaande formulier gebruiken om uw offerteaanvraag in te dienen, of u kunt contact met ons opnemen via de verstrekte gegevens. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op aanvragen via dit formulier.